O2

O2

ska

La nostra història comença a 5è de primaria, quan en Toni i la Crinan s'en adonen que toquen el mateix instrument: el clarinet. Van decidir que farien uns duets per Santa Cecília, però dos clarinets sols quedava una mica soso. Llavors van anar a buscar un pianista: en Marc. L'any següent, va arribar un altre pianista, en Maiol. Quan van veure que tothom els aplaudia molt i que, en el cas del Toni, en Marc i en Maiol, totes les noies els hi anaven al darrere (en el cas de la Crinan, els nois) se'ls hi van pujar una mica els fums al cap. Van començar a quedar a casa d'en Maiol a assajar. Així van seguir fins a primer d'ESO. Un dia, els hi va venir una inspiració: muntarien un grup de música "guapa".
Però no tenien un lloc per assajar. La salvació arribar a principis d'estiu: un dia, en Maiol estava dinant a casa la seva iaia i li va començar a explicar això del grup. La iaia es va emocionar i va dir que si volien podien utilitzar l'estable de les vaques de casa seva. Bé, quan en Maiol va explicar aixo a la resta del grup tots ens vam quedar una mica parats. Pero a l'estiu, vam posar-nos la roba de paletes i ens vam posar a treballar.
Ara ja teniem un local, pero faltaven músics. La primera il·luminació va aparèixer en forma d'un amic nostre anomenat Jordi (o Deumal). Sabia tocar la guitarra (més o menys) i estava fent classes. Es veu que som sortosos perquè no gaire després van arribar tres cops de sort molt seguits: la Sandra (una noia amb una veu perfecte), l'Arnau (el nostre constant bateria) i el Gregori (el nostre "no tant constant pero crak a l'hora de fer solos" trompetista.). En aquests temps de crisi, el trompetista s'ha desfet del grup per motius personals, però de seguida ha ocupat el seu lloc la Júlia Sanz, un bon fitxatge.
Ara hem començat a grabar un CD a un estudi de Sant Celoni.
Una orquestra d'Italia, de la qual tres membres d'O2 hi toquen, van tocar Penso, Tot arribarà i Mirant endavant tot junt en una cançó; es poden veure els videos al youtube.
Ja estem a punt de treure el nostre primer cd, i tenim cançons noves!!
JA TENIM EL PRIMER CD!
Ara tenim quinze i catorze anys, i seguim treballant.
Esperem que us agradi la nostra música.
RESUM (per aquells que els hi fa pal llegir):
Som un grup que va començar a 5è de primaria amb pocs músics i ha anat evolucionant. Ara som vuit i tenim entre catorze i quinze anys. Esperem que us agradi!
CONTACTE I/O CONTRACTE
o2_cn@hotmail.com
ENLLAÇOS
O2TV
http://www.youtube.com/o2cn
O2FOTOS
http://www.fotolog.com/o2cn
WEB OFCIAL EN CONSTRUCCIÓ
www.o2.cat

Info del grupo:
Estilo Musical: ska
País: España, Cataluna
Localidad: sant esteve de palautordera
Año de Creación: 2008
Integrantes: 9

Influencias

Grups skaa!
Skalariak
Ska-p
Obrint Pas
La gossa sorda
...