Raska

Raska

ska, reggae i pop rock

Pels volts de l’ESO uns quants amics vallesans amb aspiracions musicals van decidir muntar “un grup de música guapa”. Aquest grup de companys d’actuacions va anar sumant components amb els seus instruments, i quan en foren prous gravaren un CD, Mirant endavant, sota el nom d’O2. Aquella maqueta mai va acabar de circular, però encara es pot sentir en aquest perfil de Tercera via.
Ara, amb 16 i 17 anys i un total de 8 membres s’han reinventat com a Raska, i amb més decisió i recursos han enregistrat Desperta’t. Es tracta d’una maqueta amb quatre talls de ska, pop rock i reggae, que amb optimisme i frescor canten missatges amb consciència social, en el conegut binomi de “festa i lluita”. Ritmes calents i festius sense deixar d’animar el canvi social.
Aquesta –ara sí– primera referència es pot escoltar des del seu compte de Myspace, descarregar des del compte de Música lliure, i també en podeu veure un divertit vídeo de presentació.

Info del grupo:
Estilo Musical: ska, reggae i pop rock
País: Andorra, Andorra la Vella
Localidad: Sant Esteve de Palautordera
Año de Creación: 2007
Integrantes: 8

Influencias

Qualsevol tipus de música es valid , si la música esta ben feta sempre s'en pot apendre. Realment ens ha influit tota la música que hem anat escoltant al llarg dels anys. Cada estil i cada músic et deixa el seu granet de sorra.